søg på mxracing.dk

Leo Vince X3 tunudstødning

Leo Vince har lavet udstødninger i mere end 50 år, men det var først i 2001 at de begyndte at producere udstødninger til motocross marked.

Leo Vince har altid været kendt for sin høje kvalitet og motocrossudstødninger er ingen undtagelse med deres nye X3 serie i titanium.

Design og kvalitet.
Det første indtryk man får når man pakker udstødningen ud af kassen og står med delene i hånden er kvalitet i topklasse. Det er sjældent at se så flot håndværk, alle samlinger og svejsninger er udført med præcision og materialerne er første klasse.

Selve designet på Leo Vince X3 udstødningerne blandt de flotteste og twin pibe udstødningen til Honda CRF 250 er ikke set flottere.

Test.
Efter at have monteret udstødningen på Honda’en uden nogen form for problemer, da alt passede 100 % sammen, blev de første test lavet på crossbanen.

Lydmæssigt får CRF 250 en dybere lyd, som virkelig klæder Honda’en, og den lidt dybere lyd er med til at nedsætte støjen med 4 db hvilket er meget flot.
X3 Low-Boy giver et bedre moment over hele omdregningsområdet og specielt i bunden mærker man forskellen fra den originale. Honda’en bliver hurtige på gassen og ved start fra bom mærker man den hurtige respons og bedre bundtræk.

MXracing har nu testet Leo Vince twinpibes X3 i 2 måneder, og den er helt uden fejl, der er ingen revner eller fejl på udstødningssystemet, alle samlinger og beslag er hele.

Jesper Kjær Jørgensen har kørt med Leo Vince X3 på sin Honda CRF 450 igennem mere end et halvt år.

- Det er en af de bedste 4-takt tunudstødninger jeg har kørt med, og specielt den nye X3 2006 serie er i kvalitet og effektivitet noget af det bedste, fortæller Jesper Kjær Jørgensen, Leo Vince har med X3 2006 serien lavet et udstødningssystem, som jeg varmt kan anbefale.

Konklusion.
En tunudstødning i topklasse hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Især dobbelt udstødningen til CRF 250 er meget vellykket, og er med til at give Leo Vince topkarakter.

Leo Vince er 4-takt udstødningernes Rolls Royce og den udstråler kvalitet. Er man den type der godt vil betale for design og kvalitet i topklasse så er Leo Vince udstødningen. Leo Vince får 5 stjerner på kvalitet, design og ydelse.


 

star_rod.gifstar_rod.gifstar_rod.gifstar_rod.gifstar_rod.gifUdstødningen er stillet til rådighed af MAX Scandinavian Motorcycle Parts gennem J.Ø. Service.


Mere info på www.leovince.com

.star_rod_small.gifstar_rod_small.gifstar_rod_small.gifstar_rod_small.gifstar_rod_small.gif= Det bedste - Køb det nu, du vil ikke fortryde. 
star_rod_small.gifstar_rod_small.gif star_rod_small.gif= Rigtig godt produkt - Pengene er godt givet ud. star_rod_small.gif
star_rod_small.gif= Middel produkt - Du har ikke spildt dine penge. star_rod_small.gifstar_rod_small.gif
star_rod_small.gif= Under middel - Vendt til det kommer på udsalg eller glem det.star_rod_small.gif
 star_rod_small.gif= Dårligt produkt - Ikke pengene vær!