søg på mxracing.dk

Første DM-B sejr til Mads Meyer

b-dm-nr-70

I forbindelse med weekendens afdeling af Europamesterskabet for 85cc og 65cc på Hedeland, så blev der også afholdt en afdeling af DM for B-MX2.

Her var Team Honda BKJ MX School repræsenteret ved Mads Meyer og Christopher Jensen, og selvom vejrguderne åbnede for de utømmelige sluser, så blev det alligevel en mindeværdig dag.

Mads Meyer endte nemlig med at løbe med det hele, og det var derfor en stolt træner og teamejer der kunne gøre status.

Brian Kjær Jørgensen: "Det er rigtig stort. Jeg er imponeret over hvor meget Mads har flyttet sig i den tid jeg har arbejdet med ham. Det ser rigtig fornuftigt ud når han kører, og selvom betingelserne på Hedeland var svære, så var der styr på det. Jeg er rigtig glad for den her sejr til teamet, og samtidig at Guffe [Christopher] også viser enorme fremskridt i sin første tid som B-kører. Godt at se! Drengene har virkelig flyttet sig!"

Mads Meyer: "Super god dag for mit vedkommende på Hedeland, selvom banen var en smule mudret. I 1, heat laver jeg holeshot og gjorde det derfor lidt nemmere for mig selv, når det var så mudret. Jeg holder føringen fra start til slut, så det var rigtig fedt. I andet heat får jeg også en okay start, lige bagved Daniel Randrup, hvor vi faktisk kæmpede hele heatet. På 3. eller 4. sidste omgang bremse jeg desværre i stå og kører så i mål som nr. 2.

Alt i alt en god dag! Tak til alle der har hjulpet og hjælper mig. Og især tak til mine forældre for at gøre det muligt for mig"

Christopher Jensen: "Første træning gik fint. Kvalen' gik ikke så godt. Det regnede og hver gang jeg skulle lave en hurtig tid, lå der nogle i vejen og der kom mudder på brillerne, så kvallede ikke så godt. Første heat synes jeg gik udmærket. Starten var dog noget skidt. Der var en der væltede foran mig, og så kørte jeg op i ham, så mit hjul sad fast. Jeg kom fri, men så var min forbremse blevet utæt, så jeg kunne ikke bremse en hel omgang, men fik kæmpet mig 8. pladser op. Andet heat gik rigtig godt, indtil jeg var nød til at smide brillerne. Jeg kørte nogle omgange uden, og så fik jeg en klat mudder i øjet, så jeg var nødt til at udgå, fordi at jeg ikke kunne se noget. Men er fint tilfreds, kunne dog godt have gjort det bedre!"

Video: http://youtu.be/0dTou1NY8BQ

Foto: Klaus Rasmussen