søg på mxracing.dk

Acerbis MX håndbeskytter.

acerbis_handguardMXracing har testet Acerbis MX håndbeskytter, en kold martsmåned, med en lufttempratur på 0 til +2 grader.

Beskytterne blev testet for hvor nemt det var at montere dem, beskyttelse at hånden mod stenslag og om hvor meget de skærmede hånden for den kolde vind.

Først monteringen, og lad mig sige med det samme, aldrig har det været nemmere at montere håndbeskyttere. Det to ca. 5 min. fra at pakke dem ud af indpakningen, til de sad på styret, og det er nemt at indstille dem så de passer greb og hånd. Der følger en udførlig monteringsvejledning med, men den behøves stort set ikke, så nemt er det at montere Acerbis MX håndbeskytter. Plastik kvaliteten er god og hele håndbeskytteren virker som et solidt og godt produkt.

Beskyttelse af hånden mod stenslag klare beskytterene uden problemer, og ikke mindst vigtig her i den kolde tid, tager de rigtig god af for den kolde vind, og hånden og fingrene har ikke så nemt ved at blive alt for kolde.

Acerbis MX håndbeskytter er en af de mest brugte håndbeskyttere til motocross, og kører som Carmichael, Stewart, Byrne, Ramsey, Alessi, Townley, Everts, Melotte og vores egen Brian Kjær Jørgensen, kører med Acerbis MX håndbeskytter.

Konklusion:
Acerbis MX håndbeskytter er et rigtig godt produkt, hvor montering og funktion er i topklasse. Acerbis får 5 stjerne for bl.a. den nemme montering, og at det er nemt at indstille dem så de passer greb og hånd.

Acerbis handguardsstar_rod.gifstar_rod.gifstar_rod.gifstar_rod.gifstar_rod.gifMere info om Acerbis MX håndbeskytter kan fås hos JØ. Service. Telefonnummer og adresse kan ses på JØ. Service hjemmeside.
 
Sådan gives karakter af produkterne

.star_rod_small.gifstar_rod_small.gifstar_rod_small.gifstar_rod_small.gifstar_rod_small.gif= Det bedste - Køb det nu, du vil ikke fortryde.
 star_rod_small.gifstar_rod_small.gifstar_rod_small.gif star_rod_small.gif   = Rigtig godt produkt - Pengene er godt givet ud.
 star_rod_small.gif      star_rod_small.gifstar_rod_small.gif= Middel produkt - Du har ikke spildt dine penge.
  star_rod_small.gifstar_rod_small.gif        = Under middel - Vendt til det kommer på udsalg eller glem det
 .star_rod_small.gif           = Dårligt produkt - Ikke pengene vær!